TimeToMarket #63 - Glam + bling-bling = tehnologie?

                                                                                                             articol contribuit de Cosmin Chivu, AMI Communications

Majoritatea gadgeturilor destinate femeilor urmeaza stereotipul roz sau bling-bling ignorandu-se utilitatea lor si asteptarile, nevoile femeilor. Multi producatori considera ca daca produsul este de culoare roz – cea mai des folosita culoare la electronice destinate exclusiv femeilor – sau are floricele si elemente stralucitoare este perfect pentru o femeie.Ei bine, lucrurile nu stau chair asa. In prezent aceste „accesorii” sunt gustate mai mult de adolescente si nu de femeile, daca nu independente, cel putin cu personalitate si care au nevoie de gadgeturi care sa le fie utile. Un studiu de piata efectuat de NPD Group in SUA arata ca 40% din vanzarile de electronice vin de la femei. In timp ce barbatii cheltuie 902 milioane de dolari pe an, femeile cheltuie 558 milioane de dolari.

Femeile fie cumpara, fie influenteaza cumpararea a mai mult de jumatate din produsele electornice.

Noua serie Photosmart de la HP se adreseaza atat barbatilor cat si femeilor si imbina avantajele unei imprimari de calitate cu simplitatea functiilor si cu toate tehnologiile pe care ti le-ai dori atunci cand vine vorba de imprimare. Multifunctionala Hp Photosmart Premium nu este roz, dar este usor de folosit, nu este stralucitoare dar iti poate corecta pozele pe care vrei sa le imprimi, de exemplu; nu este catifelata dar poti folosi multele tehnologii de imprimare, si conexiune pe care le detine, cu o usurinta greu de imaginat atunci cand vorbim despre o imprimanta multifunctionala. Noua serie Photosmart de la HP introduce tehnologia TouchSmart ce ofera un plus de comoditate in utilizarea functiilor de imprimare.

Astfel chiar si cei mai tineri membri ai familiei pot imprima fotografii sau jocuri fãrã a fi necesar un computer desktop sau un notebook; poate fi chiar distractiv sa atingi ecranul senzitiv al imprimantei; atentie mamici si tatici. Toti membri familiei pot imprima jocuri sau proiecte, folosind taste rapide (shortcut) ca de exemplu butonul Quickform de pe ecranul TouchSmart, sau de oriunde din casa cu ajutorul tehnologiei incorporate wireless.

Fie ca esti o femeie de cariera si ai nevoie sa iti faci „temele” acasa, fie ca esti mamica si trebuie sa il ajuti pe copilul tau sa isi imprime proiectele de la scoala, sau pur si simplu sa iti imprimi fotografiile cu cei dragi, HP Photosmart Premium poate fi o solutie foarte buna pentru tine. Este o imprimanta usor de folosit, economica, dotata cu tehnologii, si iti ofera o calitate foarte buna a materialului imprimat. Folosind cele mai noi modele din seria HP Potosmart, temele, fotografiile, si documentele de serviciu sunt imprimate doar cu o atingere, oferind culori intense pentru amintirile din vacanta sau momentele abia petrecute in casa. Cu ajutorul unui card de memorie încorporat si a ecranului Touchsmart poti naviga usoar prin colectiile de fotografii. Daca nu esti tocmai priceput/a la fotografiat nu-i nimic, te ajuta reglajele automate pentru eliminarea efectului de ochi rosii, iluminare si culoare pentru a beneficia usor si rapid de un rezultat imbunatatit al imaginii imprimate. Imprimanta HP Photosmart Premium All-in-One TouchSmart, varful acestei serii, se prezinta cu un ecran senzitiv mare de 8.9 cm venind in intampinarea nevoilor tale de a vizualiza, edita si imprima fotografii cu usurinta si la o calitate înaltã direct din albume online prin Snapfish (cerinte: creare cont la snapfish.com si imprimanta conectatã la internet), toate acestea folosind doar ecranul echipamentului. Mai mult, HP Photosmart Premium AiO oferã preechipat Wi-Fi®, BluetoothA® si Ethernet pentru conectarea la notebook-uri, PC-uri si echipamente mobile. Aceasta multifunctionala include si functionalitatea de imprimare pe ambele pãrti ale hartiei, astfel poti economisi hartie si bani. Proiectatã cu grija pentru mediu în minte, tehnologia ENERGY STAR® disponibilã la echipamentele All-in-One, reduce consumul de energie cu mai mult de 25% în comparatie cu modelele precedente si detine, în plus, optiunea de economisire a hartiei precum imprimarea automatã duplex. Usor de folosit, imprimare de calitate, tehnologii noi si eficiente, raport calitate/pret bun, cam asa am putea rezuma ce este si ce ofera aceasta imprimanta.

Este vremea consultantilor. Echipa de consultanti si prieteni de la BusinessMachine are sa va asiste in toate sau in oricare dintre fazele dezvoltarii afacerii dumneavoastra, tinand detaliile sub control, facand riscurile abordabile, pozitionandu-va pentru succes.
Contati pe noi ca si consultanti si prieteni pentru extinderea afacerilor. Despre BusinessMachine si cum facilitam in mod eficient si prietenos dezvoltarea afacerilor pentru organizatii ca a dumneavoastra.

Domeniile pentru care am desfășurat angajamente de instruire practică și consultanță managerială:

Cursuri aplicative

Vânzări accelerate
"Nu există vânzători buni si vânzători slabi; există oameni care conving și alții care se lasă convinși."

Acces rapid în piețe noi
"Firmele de succes nu investesc în marketing pentru că au bani, ci au bani pentru că investesc în marketing."

Middle-management: importanța conducătorilor de echipe 
"Performanțele afacerii depind de profesionalismul mananagerilor intermediari."

P4P (pay for performance) - motorul creșterii performanței
"Cel mai eficient și modern sistem de recompensare a personalului, satisfăcător atât pentru angajat cât și pentru patronat."

TimeToMarket (RO)

#78: Dupa lege, religie, ratiune si emotii, ce mai cumparam?

Omul mileniului III se percepe pe sine tot mai mult drept un individ unic și irepetabil, cu personalitatea și sensibilitățile sale, care îl definesc ca om. Surprinzător – sau nu – oamenilor pare să le fie bine așa, acest nou comportament, ne-rațional și bazat preponderent pe EMOȚII nu este și disfuncțional. Realitatea obiectivă însă nu se schimbă, doar percepția noastră despre ea. Acceptând emoțiile, sentimentele și dorințele drept ceea ce sunt nu trebuie, totuși, să devenim o țintă și mai ușoară tehnicilor consumeriste îndreptate asupra noastră.

Cât de liber mai decidem? [citeste tot]

Date contact

Adresa:
Bd. Libertății nr. 1,      Intrarea 2, Et. 4, Ap. 34,      Cod Postal 040127, Sector 4, București, România
Tel:
+4 0 721 228 331
E-Mail:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web:
www.businessmachine.ro

markerGăsește-ne pe hartă

Prietenii nostri