TimeToMarket #55 - Marketing experiential cu Antonio Passarelli

Un amestec de experiente nemijlocit senzoriale este cea mai noua si directa cale de promovare a unei marfi (ca o fi ea produs, serviciu sau idee) catre viitorii sai consumatori.

Spre ilustrare: vom vedea cum un amestec de local gazduieste amestecuri de ingrediente speciale, pentru un placut amestec de gurmanzi. O mostra de marketing experiential se poate gusta la propriu joia asta, la Taverneria - La Gigi, de la ora 19:30.
 
Antonio Passarelli, cunoscutul bucatar italian, va dezvalui live secrete ale bucatariei traditionale italienesti.

In premiera in Romania, Passarelli va pune in lumina rolul unor ingrediente secrete, in combinatii unice de preparate culinare transmise din generatie in generatie. Succesul bucatariei italiene consta in sute de ani de secrete pastrate din tata-n fiu si multa munca, spune Antonio Passarelli. In ambianta papilo-gustativa a evenimentului de joi, se vor prezenta in premiera si ingrediente ale bucatariei moderne italiene, exemplificate prin mezeluri, branzeturi, paste si preparate din orez. Ele vor fi acompaniate de o cafea necunoscuta romanilor pana azi, un mix originar din nordul Italiei, cu aroma rotunda de malt, cu o foarte discreta nuanta de tabac si usor agresiva.
 
Hai sa papilo-gustam experiential!

Este vremea consultantilor. Echipa de consultanti si prieteni de la BusinessMachine are sa va asiste in toate sau in oricare dintre fazele dezvoltarii afacerii dumneavoastra, tinand detaliile sub control, facand riscurile abordabile, pozitionandu-va pentru succes.
Contati pe noi ca si consultanti si prieteni pentru extinderea afacerilor. Despre BusinessMachine si cum facilitam in mod eficient si prietenos dezvoltarea afacerilor pentru organizatii ca a dumneavoastra.

Domeniile pentru care am desfășurat angajamente de instruire practică și consultanță managerială:

Cursuri aplicative

Vânzări accelerate
"Nu există vânzători buni si vânzători slabi; există oameni care conving și alții care se lasă convinși."

Acces rapid în piețe noi
"Firmele de succes nu investesc în marketing pentru că au bani, ci au bani pentru că investesc în marketing."

Middle-management: importanța conducătorilor de echipe 
"Performanțele afacerii depind de profesionalismul mananagerilor intermediari."

P4P (pay for performance) - motorul creșterii performanței
"Cel mai eficient și modern sistem de recompensare a personalului, satisfăcător atât pentru angajat cât și pentru patronat."

TimeToMarket (RO)

#78: Dupa lege, religie, ratiune si emotii, ce mai cumparam?

Omul mileniului III se percepe pe sine tot mai mult drept un individ unic și irepetabil, cu personalitatea și sensibilitățile sale, care îl definesc ca om. Surprinzător – sau nu – oamenilor pare să le fie bine așa, acest nou comportament, ne-rațional și bazat preponderent pe EMOȚII nu este și disfuncțional. Realitatea obiectivă însă nu se schimbă, doar percepția noastră despre ea. Acceptând emoțiile, sentimentele și dorințele drept ceea ce sunt nu trebuie, totuși, să devenim o țintă și mai ușoară tehnicilor consumeriste îndreptate asupra noastră.

Cât de liber mai decidem? [citeste tot]

Date contact

Adresa:
Bd. Libertății nr. 1,      Intrarea 2, Et. 4, Ap. 34,      Cod Postal 040127, Sector 4, București, România
Tel:
+4 0 721 228 331
E-Mail:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web:
www.businessmachine.ro

markerGăsește-ne pe hartă

Prietenii nostri