Cum lucrează consultanții?

 

Colaborăm cu organizații dinamice pentru a rezolva cele mai importante provocări cu care se confruntă managementul acestora. Scopul nostru este de a fi cel mai de încredere consilier al clientului nostru.

Lucrăm alături de manageri ajutându-i să ia cele mai bune decizii, să traducă deciziile în acțiuni, și să obțină rezultatele concrete pe care le doresc.

 

cumlucreaza

Ne concentrăm pe rezultate - Indiferent dacă vă ajută să motivați personalul, să vă creșteți vânzările sau să intrați într-o piață nouă, consilierii BusinessMachine se concentrează mereu pe obținerea de rezultate imediate și concrete pentru dumneavoastră.

Credem în metodă - Folosim o abordare practică, cu verificarea frecventă a rezultatelor, ca să beneficiați la maximum de experiența de 20 ani de consultanță, cât și de metodele noastre, unele temeinic testate internațional iar altele create specific pentru economia noastră din perioada actuală.

 

Vom forma o echipă de consultanți dedicată, care va lucra alături de personalul dumneavoastră managerial și de execuție, în locațiile dumneavoastră și de la distanță, pentru atingerea pe rând a obiectivelor stabilite împreună.

 

 

Pentru a discuta cum vă putem ajuta să obțineți rezultate reale:

Nume 
E-mail 
Telefon 
    

Domeniile pentru care am desfășurat angajamente de instruire practică și consultanță managerială:

Cursuri aplicative

Vânzări accelerate
"Nu există vânzători buni si vânzători slabi; există oameni care conving și alții care se lasă convinși."

Acces rapid în piețe noi
"Firmele de succes nu investesc în marketing pentru că au bani, ci au bani pentru că investesc în marketing."

Middle-management: importanța conducătorilor de echipe 
"Performanțele afacerii depind de profesionalismul mananagerilor intermediari."

P4P (pay for performance) - motorul creșterii performanței
"Cel mai eficient și modern sistem de recompensare a personalului, satisfăcător atât pentru angajat cât și pentru patronat."

TimeToMarket (RO)

#78: Dupa lege, religie, ratiune si emotii, ce mai cumparam?

Omul mileniului III se percepe pe sine tot mai mult drept un individ unic și irepetabil, cu personalitatea și sensibilitățile sale, care îl definesc ca om. Surprinzător – sau nu – oamenilor pare să le fie bine așa, acest nou comportament, ne-rațional și bazat preponderent pe EMOȚII nu este și disfuncțional. Realitatea obiectivă însă nu se schimbă, doar percepția noastră despre ea. Acceptând emoțiile, sentimentele și dorințele drept ceea ce sunt nu trebuie, totuși, să devenim o țintă și mai ușoară tehnicilor consumeriste îndreptate asupra noastră.

Cât de liber mai decidem? [citeste tot]

Date contact

Adresa:
Bd. Libertății nr. 1,      Intrarea 2, Et. 4, Ap. 34,      Cod Postal 040127, Sector 4, București, România
Tel:
+4 0 721 228 331
E-Mail:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web:
www.businessmachine.ro

markerGăsește-ne pe hartă

Prietenii nostri