Ce fac consultanții?

 

Consilierii BusinessMachine sunt specialiști suplimentari pe care îi puteți adăuga, pentru o perioadă, echipei dumneavoastră ca să vă sprijine în dezvoltarea afacerii. În urma unei evaluări gratuite a situației dumneavoastră, vom stabili cea mai potrivită formă de colaborare: consultanță,  asistență sau instruire practică.

cefac

 

Consultanță – Definim împreună problema, vă recomandăm soluții aplicabile, alcătuim un plan optimizat de punere în practică și urmărim atingerea obiectivelor.

Asistență – Specialiștii noștri lucrează pentru o perioadă împreună cu echipele dumneavoastră, asigurând un plus de forță și de experiență și evitând astfel recrutarea, instruirea și administrarea unor angajați suplimentari.

Instruire practică – Pregătim în mod intensiv personalul dumneavoastră desemnat, cu accent pe aplicabilitate imediată a noilor cunoștințe și tehnici, rezolvând în același timp situații concrete din activitatea firmei.

 

 

Pentru a discuta cum vă putem ajuta să obțineți rezultate reale:

TimeToMarket (RO)

#78: Dupa lege, religie, ratiune si emotii, ce mai cumparam?

Omul mileniului III se percepe pe sine tot mai mult drept un individ unic și irepetabil, cu personalitatea și sensibilitățile sale, care îl definesc ca om. Surprinzător – sau nu – oamenilor pare să le fie bine așa, acest nou comportament, ne-rațional și bazat preponderent pe EMOȚII nu este și disfuncțional. Realitatea obiectivă însă nu se schimbă, doar percepția noastră despre ea. Acceptând emoțiile, sentimentele și dorințele drept ceea ce sunt nu trebuie, totuși, să devenim o țintă și mai ușoară tehnicilor consumeriste îndreptate asupra noastră.

Cât de liber mai decidem? [citeste tot]

Date contact

Adresa:
Bd. Libertății nr. 1,      Intrarea 2, Et. 4, Ap. 34,      Cod Postal 040127, Sector 4, București, România
Tel:
+4 0 721 228 331
E-Mail:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web:
www.businessmachine.ro

markerGăsește-ne pe hartă

Prietenii nostri